Mijn man komt niet diep...

17 keer gelezen Onderdeel Dokter moppen Moppen toevoegen

Een man en een vrouw komen bij de dokter, en de vrouw zegt in eens : ‘Mijn man komt niet diep genoeg’ Dus de dokter zegt, daar heb ik wel een oplossing voor. Dan doen we bij de man een magneetje op de klavots. En bij de vrouw een stalen plaatje op het diepste punt in de schede. En dan zie ik u graag over een maand terug bij mij zei de dokter. Een maand later, zit de vrouw in de wachtkamer. En ze wordt geroepen door de dokter. De dokter zegt :’ Waar is uw man eigenlijk?” “Nou, zegt de vrouw. ” die zit in de gevangenis.” De dokter vraagt, hoezo, hoe kan dat nou? Nou, zei de vrouw, hij ging van de week naar het zwembad en toen kwam er een klein meisje met een beugeltje langs zwemmen.


Stem op jouw favoriete moppen

0/100 ratingsDokter moppen plezier!

Dokter moppen, ze zorgen voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Mijn man komt niet diep genoeg is een van deze Dokter moppen, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer Dokter moppen zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

Dokter moppen die je moet delen!

Dokter moppen, jouw favoriet al gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( Mijn man komt niet diep genoeg ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete Dokter moppen maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

De beste Dokter moppen!

Beoordeel Mijn man komt niet diep genoeg of een van de vele andere Dokter moppen en laat andere moppentappers weten welke Dokter moppen ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

Dokter moppen zijn slechts een van de ruim 48 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie Dokter moppen is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie Dokter moppen en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

Dokter moppen l Mijn man komt niet diep genoeg