In de spreekkamer tegenover de...

43 keer gelezen Onderdeel Dokter moppen Moppen toevoegen

Er komt een bloedmooie meid bij de dokter en gaat in de spreekkamer tegenover de dokter zitten. Die dokter vindt dit z`n mooie meid dat hij haar wel eens even grondig wil onderzoeken. Hij loopt naar het meisje toe een wrijft over haar tieten en zegt “wat doet het doktertje nu? waarop het meisje zegt “hij zit aan mijn tieten” “heel goed” zegt de dokter! hij gaat met z`n hand naar haar navel en zegt weer “wat doet het doktertje nu”? het meisje antwoordt daarop “hij zit aan mijn navel” en die dokter bedenkt zich geen moment en begin met dat meisje te neuken als een stier, en hij zegt “wat doet het doktertje nu”? waarop het meisje zegt “geslachtsziekte oplopen want daar kwam ik voor”!


Stem op jouw favoriete moppen

0/100 ratingsDokter moppen plezier!

Dokter moppen, ze zorgen voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. In de spreekkamer tegenover de dokter zitten is een van deze Dokter moppen, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer Dokter moppen zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

Dokter moppen die je moet delen!

Dokter moppen, jouw favoriet al gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( In de spreekkamer tegenover de dokter zitten ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete Dokter moppen maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

De beste Dokter moppen!

Beoordeel In de spreekkamer tegenover de dokter zitten of een van de vele andere Dokter moppen en laat andere moppentappers weten welke Dokter moppen ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

Dokter moppen zijn slechts een van de ruim 48 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie Dokter moppen is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie Dokter moppen en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

Dokter moppen l In de spreekkamer tegenover de dokter zitten