Haar man klaagt dat zij...

64 keer gelezen Onderdeel Dokter moppen Moppen toevoegen

Komt een vrouw bij de dokter en zegt dat haar man klaagt dat zij ‘te groot’ geschapen is. De dokter laat de vrouw zich uitleden en vraagt haar om op de onderzoekstafel te gaan liggen met de benen in de stijgbeugels. De dokter gaat er op z’n gemak voor zitten en zegt: “Gods, kolere, allemachtig! Wat een gat. Daar weet ik zo gauw geen oplossing voor. Ik kan even informeren bij een collega in het ziekenhuis als u dat wilt. Komt u over 3 dagen maar terug!” De vrouw kleedt zich weer aan en gaat naar huis. Het kleine beetje zelfvertrouwen dat ze had is ze nu ook kwijt. Thuis gekomen pakt ze de passpiegel en legt die op de grond. Ze doet haar slipje uit, tilt haar rok op en gaat boven de spiegel staan. Net dat ze haar hoofd buigt om naar beneden te kijken komt haar man de slaapkamer in en zegt: “Wat sta jij te doen?” De vrouw: “Ik sta te kijken!” Zegt de man: “Pas dan maar op dat je niet in dat gat valt!”


Stem op jouw favoriete moppen

9/101 rating
Bedankt, je hebt deze mop beoordeeld als PerfectDokter moppen plezier!

Dokter moppen, ze zorgen voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Haar man klaagt dat zij ‘te groot’ geschapen is is een van deze Dokter moppen, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer Dokter moppen zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

Dokter moppen die je moet delen!

Dokter moppen, jouw favoriet al gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( Haar man klaagt dat zij ‘te groot’ geschapen is ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete Dokter moppen maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

De beste Dokter moppen!

Beoordeel Haar man klaagt dat zij ‘te groot’ geschapen is of een van de vele andere Dokter moppen en laat andere moppentappers weten welke Dokter moppen ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

Dokter moppen zijn slechts een van de ruim 48 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie Dokter moppen is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie Dokter moppen en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

Dokter moppen l Haar man klaagt dat zij ‘te groot’ geschapen is