Een uit het gekkenhuis ontslagen...

60 keer gelezen Onderdeel Dokter moppen Moppen toevoegen

Een gek is ontslagen uit het gekkenhuis en gaat bij zijn broer op bezoek. De broer is ook niet helemaal honderd procent. De gek is nog geen kwartier bij zijn broer of hij staat al op de tafel te roepen “Ik ben een lamp, ik ben een lamp!”. Zijn broer belt naar het gekkenhuis en klaagt “Mooie boel is dat, mijn broer is nog geen kwartier binnen en hij staat al op de tafel te roepen dat hij een lamp is”. – “Stuur hem maar weer terug” zegt de telefoniste van het gekkenhuis. De broer reageert “Ja daag, dan heb ik geen licht meer!”


Stem op jouw favoriete moppen

8/102 ratings
Bedankt, je hebt deze mop beoordeeld als Erg goedDokter moppen plezier!

Dokter moppen, ze zorgen voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Een uit het gekkenhuis ontslagen gek is een van deze Dokter moppen, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer Dokter moppen zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

Dokter moppen die je moet delen!

Dokter moppen, jouw favoriet al gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( Een uit het gekkenhuis ontslagen gek ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete Dokter moppen maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

De beste Dokter moppen!

Beoordeel Een uit het gekkenhuis ontslagen gek of een van de vele andere Dokter moppen en laat andere moppentappers weten welke Dokter moppen ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

Dokter moppen zijn slechts een van de ruim 48 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie Dokter moppen is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie Dokter moppen en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

Dokter moppen l Een uit het gekkenhuis ontslagen gek