Een overleden hartchirurg

41 keer gelezen Onderdeel Dokter moppen Moppen toevoegen

Een hartchirurg was overleden en bij de begrafenis werd zijn kist boven een groot hart, gemaakt van bloemen, geplaatst. Toen alle sprekers gesproken hadden en alle aanwezigen afscheid hadden genomen, opende het hart zich en zakte de kist naar binnen en sloot het hart zich weer. Op dat moment barstte één van de aanwezigen in lachen uit. De man naast hem vroeg hem waar hij zo om moest lachen. “Ik dacht aan mijn eigen begrafenis,” zei de man. “Wat is daar zo leuk aan?” “Wel, ik ben een gynaecoloog!”


Stem op jouw favoriete moppen

10/101 rating
Bedankt, je hebt deze mop beoordeeld als Super goedDokter moppen plezier!

Dokter moppen, ze zorgen voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Een overleden hartchirurg is een van deze Dokter moppen, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer Dokter moppen zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

Dokter moppen die je moet delen!

Dokter moppen, jouw favoriet al gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( Een overleden hartchirurg ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete Dokter moppen maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

De beste Dokter moppen!

Beoordeel Een overleden hartchirurg of een van de vele andere Dokter moppen en laat andere moppentappers weten welke Dokter moppen ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

Dokter moppen zijn slechts een van de ruim 48 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie Dokter moppen is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie Dokter moppen en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

Dokter moppen l Een overleden hartchirurg