Dokter, ik heb toch zo’n...

44 keer gelezen Onderdeel Dokter moppen Moppen toevoegen

Er komt een man bij de dokter: “Dokter, ik heb toch zo’n pijn. Het begint in mijn tenen, trekt langs m’n liezen, zo naar mijn nek.” “Da’s niet zo mooi,” zegt de dokter, “ik zal u eens onderzoeken.” De dokter doet zijn onderzoek en zegt: “Er is maar 1 manier om van de pijn af te komen: ik moet uw penis amputeren.” Wat?”, zegt de man, “weet u dat wel zeker?” “Ja,” zegt de dokter, “het is de enige manier om van de pijn af te komen.” “Nou, doet u het dan maar dokter.” De man zijn penis wordt geamputeerd, en hij is daarna zijn pijn inderdaad kwijt. Een paar weken later gaat de man een broek kopen. Hij komt een herenmode-zaak binnen. Vraagt de verkoper: “Meneer, mag ik u vragen: bent u rechts- of linksdragend?” “Rechts- of linksdragend?”, vraagt de man verbaasd, “wat maakt dat nou uit?” Zegt de verkoper: “Als u linksdragend bent en u draagt een rechtsdragende pantalon, dan krijgt u na verloop van tijd een pijn, die begint in uw tenen, trekt langs uw liezen zo naar uw nek.”


Stem op jouw favoriete moppen

0/100 ratingsDokter moppen plezier!

Dokter moppen, ze zorgen voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Dokter, ik heb toch zo’n pijn is een van deze Dokter moppen, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer Dokter moppen zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

Dokter moppen die je moet delen!

Dokter moppen, jouw favoriet al gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( Dokter, ik heb toch zo’n pijn ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete Dokter moppen maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

De beste Dokter moppen!

Beoordeel Dokter, ik heb toch zo’n pijn of een van de vele andere Dokter moppen en laat andere moppentappers weten welke Dokter moppen ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

Dokter moppen zijn slechts een van de ruim 48 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie Dokter moppen is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie Dokter moppen en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

Dokter moppen l Dokter, ik heb toch zo’n pijn