Bij de dokter met keelpijn

47 keer gelezen Onderdeel Dokter moppen Moppen toevoegen

Er komt een negerinnetje bij de dokter met keelpijn. “Kleedt u maar even helemaal uit”, zegt de dokter. “Dokter ik heb last van mijn keel!” “Ja, dat weet ik, kleed u maar even uit. Draait u zich maar even om. Bukt u zich maar even voorover, nog iets dieper. Dank u wel, ik heb het gezien, kleedt u zich maar weer aan, hier heeft u een recept voor zuigtabletten.” “Dokter, waarom moest ik me eigenlijk bukken, terwijl ik voor mijn keel kom?” “Nou, zegt de dokter, het is niets persoonlijks hoor, maar ik heb pas een zwart leren bankstel gekocht en was benieuwd of roze kussentjes er leuk op zouden staan.”


Stem op jouw favoriete moppen

0/100 ratingsDokter moppen plezier!

Dokter moppen, ze zorgen voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Bij de dokter met keelpijn is een van deze Dokter moppen, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer Dokter moppen zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

Dokter moppen die je moet delen!

Dokter moppen, jouw favoriet al gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( Bij de dokter met keelpijn ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete Dokter moppen maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

De beste Dokter moppen!

Beoordeel Bij de dokter met keelpijn of een van de vele andere Dokter moppen en laat andere moppentappers weten welke Dokter moppen ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

Dokter moppen zijn slechts een van de ruim 48 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie Dokter moppen is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie Dokter moppen en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

Dokter moppen l Bij de dokter met keelpijn