Altijd dromen over een groen mannetje

Deze grap is 12 keer gelezen l Moppen categorie: Dokter moppen


Een man komt bij de dokter en zegt: “Dokter, ik droom altijd van een groen mannetje. Dat mannetje zegt dan: jij moet plassen, jij gaat plassen, dus plas! Daarna plas ik in bed.” “Hmmm… daar kunnen we wel iets aan doen,” zegt de dokter. “Als dat groene mannetje weer in je droom komt dan zeg je: Ga weg, ik hoef helemaal niet te plassen, dus ik plas niet.” De volgende dag komt de man terug bij de dokter: “Het heeft niet gewerkt dokter.” “Oh?” zegt de dokter, “en waarom niet?” Man: “Dit keer zei het groene mannetje: Hoezo plassen, dit keer wordt er gedrukt.”


Beoordeel onze moppen en grappen


0/100 ratings


De leukste Nederlandse moppen, grappen en raadsels

Wij zijn de leukste Nederlandse moppen, grappen en raadsel website op het internet. Met vele honderden moppen, grappen en raadsel bieden wij onze bezoekers jong en oud een dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Zit je er even doorheen, heb je behoefte aan leuke moppen of ben je op zoek naar originele grappen en raadsels? Dan hebben wij gevonden wat jij zoekt!

En heb de jouw favoriete moppen, grappen en raadsels gevonden? Deel ze dan eenvoudig en snel met jouw vrienden, kennissen, fans of leden op bijvoorbeeld je sociale media. Met onze deelknoppen kun je ze namelijk delen op twitter, facebook, google, pinterest en vele andere media. Want niets leuker dan samen genieten van een dagelijks portie humor, vermaak, plezier en vertier!
Bezoek eenvoudig en snel jouw favoriete moppen online.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag