Met een pootje vast in...

43 keer gelezen Onderdeel Dieren moppen Moppen toevoegen

Er zijn een Nederlands, een Duits en een Belgisch konijntje en ze zitten alle drie met een pootje vast in een valletje. Als ze niet los komen gaan ze dood. Dit wil het Nederlands konijntje niet en komt zodoende op het idee om zijn pootje af te bijten. Zo gezegd, zo gedaan. Dat staat het Duitse konijntje ook wel aan; een pootje missen in ruilvoor leven en vrijheid en bijt dus ook zijn pootje af. Vervolgens rent hij de Nederlander achterna. Eenmaal samen besluiten ze op het Belgische konijntje te wachten. Na een half uur vragen ze zich toch af waar hij blijft en na driekwartier gaan ze ‘m zoeken. Nederlands konijntje:” Wil jij niet los???Belgisch konijntje: “Jawel, maar ik heb nu aldrie pootjes afgebeten en ik zit nog steeds vast!!”


Stem op jouw favoriete moppen

10/101 rating
Bedankt, je hebt deze mop beoordeeld als Super goedDieren moppen plezier!

Dieren moppen, ze zorgen voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Met een pootje vast in een valletje is een van deze Dieren moppen, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer Dieren moppen zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

Dieren moppen die je moet delen!

Dieren moppen, jouw favoriet al gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( Met een pootje vast in een valletje ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete Dieren moppen maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

De beste Dieren moppen!

Beoordeel Met een pootje vast in een valletje of een van de vele andere Dieren moppen en laat andere moppentappers weten welke Dieren moppen ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

Dieren moppen zijn slechts een van de ruim 48 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie Dieren moppen is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie Dieren moppen en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

Dieren moppen l Met een pootje vast in een valletje