Dat de papegaai vreselijk schold,...

65 keer gelezen Onderdeel Dieren moppen Moppen toevoegen

Karel had voor kerst een papagaai gekregen, alleen het nadeel hiervan was dat de papegaai vreselijk schold, vloekte, tierde, en zich asociaal en onbeschoft gedroeg. Als de papegaai niet vloekte, was het op zijn minst wel een zeer grove opmerking. Karel besloot hieraan wat te doen, en praatte altijd maar liefelijk, rustig, had rustige, kalmerende muziek op, en Karel werd nooit boos. Het hielp niet. Hij schold de papegaai uit, de papegaai werd erger in zijn vloek gedrag. Schudde hij de papegaai door elkaar, de papegaai werd kwader.
Uiteindelijk stopte Karel de papegaai in de vriezer. De papegaai vloekte, schopte om zich heen, en opeens was het stil. Karel nu deed snel de deur van de vriezer open om te kijken of de papegaai niet doodgevroren was. Hoewel dit niet zo was, zei de papegaai: “Het spijt me dat ik zo onbeschoft was.. ik zal mij nu voortaan beleefd gedragen.” Karel wist niet wat hij hoorde, en wilde net vragen wat hem veranderd had, maar de papegaai was hem voor: “Mag ik vragen wat de kip deed?”


Stem op jouw favoriete moppen

8/102 ratings
Bedankt, je hebt deze mop beoordeeld als Erg goedDieren moppen plezier!

Dieren moppen, ze zorgen voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Dat de papegaai vreselijk schold, vloekte en tierde is een van deze Dieren moppen, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer Dieren moppen zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

Dieren moppen die je moet delen!

Dieren moppen, jouw favoriet al gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( Dat de papegaai vreselijk schold, vloekte en tierde ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete Dieren moppen maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

De beste Dieren moppen!

Beoordeel Dat de papegaai vreselijk schold, vloekte en tierde of een van de vele andere Dieren moppen en laat andere moppentappers weten welke Dieren moppen ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

Dieren moppen zijn slechts een van de ruim 48 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie Dieren moppen is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie Dieren moppen en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

Dieren moppen l Dat de papegaai vreselijk schold, vloekte en tierde