Bij de bakker voor worteltjes taart

Deze grap is 22 keer gelezen l Moppen categorie: Dieren moppen


Een konijn komt in een bakker en zegt : bakker heeft u ook worteltjestaart ? nee zegt de bakker . de volgende dag komt het konijn weer : bakker heeft u ook worteltjestaart ? nee zegt de bakker weer . nou denkt de bakker laat ik maar eens worteltjestaart maken ! Dus de volgende dag komt het konijn weer en zegt : bakker heeft u ook worteltjestaart ? ja zegt de bakker ! konijn : vies he ?


Beoordeel onze moppen en grappen


0/100 ratings


De leukste Nederlandse moppen, grappen en raadsels

Wij zijn de leukste Nederlandse moppen, grappen en raadsel website op het internet. Met vele honderden moppen, grappen en raadsel bieden wij onze bezoekers jong en oud een dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Zit je er even doorheen, heb je behoefte aan leuke moppen of ben je op zoek naar originele grappen en raadsels? Dan hebben wij gevonden wat jij zoekt!

En heb de jouw favoriete moppen, grappen en raadsels gevonden? Deel ze dan eenvoudig en snel met jouw vrienden, kennissen, fans of leden op bijvoorbeeld je sociale media. Met onze deelknoppen kun je ze namelijk delen op twitter, facebook, google, pinterest en vele andere media. Want niets leuker dan samen genieten van een dagelijks portie humor, vermaak, plezier en vertier!
Bezoek eenvoudig en snel jouw favoriete moppen online.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag