Kijk hoe helder de zon...

75 keer gelezen Onderdeel Blondjes moppen Moppen toevoegen

Twee Helmondse blondjes staan op een avond bij elkaar. Zegt de een: “Kijk hoe helder de zon aan de hemel staat.” “Ach kom,” zegt het andere blondje: “dat is de maan.” “Nee, de zon!” “Nee, de maan!” De discussie hierover wordt eindeloos, totdat er op een gegeven moment een ander blondje aan komt. Eerste 2 blondjes: “Wat is dat daar aan de hemel; de zon of de maan?” Derde blondje: “Dat zou ik niet weten. Ik woon nog maar twee weken in Helmond!


Stem op jouw favoriete moppen

1/101 rating
Bedankt, je hebt deze mop beoordeeld alsBlondjes moppen plezier!

Blondjes moppen, ze zorgen voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Kijk hoe helder de zon aan de hemel staat is een van deze Blondjes moppen, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer Blondjes moppen zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

Blondjes moppen die je moet delen!

Blondjes moppen, jouw favoriet al gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( Kijk hoe helder de zon aan de hemel staat ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete Blondjes moppen maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

De beste Blondjes moppen!

Beoordeel Kijk hoe helder de zon aan de hemel staat of een van de vele andere Blondjes moppen en laat andere moppentappers weten welke Blondjes moppen ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

Blondjes moppen zijn slechts een van de ruim 48 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie Blondjes moppen is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie Blondjes moppen en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

Blondjes moppen l Kijk hoe helder de zon aan de hemel staat