Domme blondjes door de kalverenstraat

Deze grap is 35 keer gelezen l Moppen categorie: Blondjes moppen


Lopen twee blondjes door de Kalverstraat zegt de ene tegen de andere: “Getverderrie wat zit er in je haar, het lijkt wel sperma.” Waarop het andere blondje antwoordt: “Ik hoef toch niet alles te slikken van de baas?”


Beoordeel jouw favoriete moppen, raadsels & grappen!

9/101 rating
Bedankt, je hebt deze mop beoordeeld als PerfectAltijd en overal de leukste Blondjes moppen, grappen en raadsels.

Met onze Blondjes moppen, grappen en raadsels zorgen wij voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Domme blondjes door de kalverenstraat is een van deze Blondjes moppen, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer Blondjes moppen zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

Deel jouw favoriete Blondjes moppen, grappen en raadsels eenvoudig en snel.

Heb je jouw favoriete Blondjes moppen gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( Domme blondjes door de kalverenstraat ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete Blondjes moppen maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

Beoordeel en laat andere moppentappers weten wat jouw favoriete Blondjes moppen zijn!

Beoordeel Domme blondjes door de kalverenstraat of een van de vele andere Blondjes moppen en laat andere moppentappers weten welke Blondjes moppen ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

Wist je dat Blondjes moppen slechts een van de ruim 30 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie Blondjes moppen is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie Blondjes moppen en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

Blondjes moppen l Domme blondjes door de kalverenstraat