Blondjes willen naar de overkant

44 keer gelezen Onderdeel Blondjes moppen Moppen toevoegen

Er staan drie domme blondjes langs de oever. Ze moeten naar de overkant, maar weten alle drie niet hoe. Ineens komt er een fee en zegt: jullie mogen alle drie ? wens doen. De eerste zegt: ik wens dat ik kan vliegen, maar helaas valt ze voordat ze aan de overkant is in het water. De tweede zegt: ik wens dat ik op het water kan lopen. Maar ook zij haalt de overkant niet. De derde maar wat slimmer dom blondje zegt: ik wou dat ik bruin haar had. De wens is nog maar net vervuld of ze zegt: Kijk daar verder op EEN BRUG


Stem op jouw favoriete moppen

0/100 ratingsBlondjes moppen plezier!

Blondjes moppen, ze zorgen voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Blondjes willen naar de overkant is een van deze Blondjes moppen, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer Blondjes moppen zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

Blondjes moppen die je moet delen!

Blondjes moppen, jouw favoriet al gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( Blondjes willen naar de overkant ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete Blondjes moppen maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

De beste Blondjes moppen!

Beoordeel Blondjes willen naar de overkant of een van de vele andere Blondjes moppen en laat andere moppentappers weten welke Blondjes moppen ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

Blondjes moppen zijn slechts een van de ruim 48 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie Blondjes moppen is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie Blondjes moppen en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

Blondjes moppen l Blondjes willen naar de overkant