Wie heeft het oudste beroep

Deze grap is 25 keer gelezen l Moppen categorie: Beroep moppen


Een timmerman, metselaar en een elektricien zitten tegen elkaar op te snijden over wie het oudste beroep heeft. De timmerman: “Weet je nog, Jezus. Die lag in een stalletje, en dat stalletje is gebouwd door, jawel, een timmerman.” Zegt die metselaar: “Nou en, de piramiden stonden er toen al eeuwen en die zijn toch echt gemetseld.” Zegt die elektricien: “Jullie moeten niet zien, want wij hebben toch het oudste beroep. Op de eerste dag zei God: “Er was licht!” En toen hadden wij de leidingen al liggen.”


Beoordeel jouw favoriete moppen, raadsels & grappen!

0/100 ratingsAltijd en overal de leukste Beroep moppen, grappen en raadsels.

Met onze Beroep moppen, grappen en raadsels zorgen wij voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Wie heeft het oudste beroep is een van deze Beroep moppen, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer Beroep moppen zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

Deel jouw favoriete Beroep moppen, grappen en raadsels eenvoudig en snel.

Heb je jouw favoriete Beroep moppen gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( Wie heeft het oudste beroep ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete Beroep moppen maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

Beoordeel en laat andere moppentappers weten wat jouw favoriete Beroep moppen zijn!

Beoordeel Wie heeft het oudste beroep of een van de vele andere Beroep moppen en laat andere moppentappers weten welke Beroep moppen ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

Wist je dat Beroep moppen slechts een van de ruim 30 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie Beroep moppen is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie Beroep moppen en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

Beroep moppen l Wie heeft het oudste beroep