Elke dag op tijd op zijn werk

Deze grap is 22 keer gelezen l Moppen categorie: Beroep moppen


Vierentwintig jaar lang was Willem elke morgen op tijd op zijn werk geweest, nog nooit had hij een dag gemist. Vandaag was hij voor het eerst te laat en z’n baas had al tien keer op z’n horloge gekeken. Om half elf kwam Willem met z’n hoofd in het verband het kantoor binnen stappen. Hij miste enkele tanden en zei met een van pijn vertrokken gezicht: “Ik ben thuis van de trap gevallen.” Zo,” antwoordt z’n baas ongeduldig, “en moet zoiets anderhalf uur duren?”


Beoordeel jouw favoriete moppen, raadsels & grappen!

0/100 ratings







Altijd en overal de leukste Beroep moppen, grappen en raadsels.

Met onze Beroep moppen, grappen en raadsels zorgen wij voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Elke dag op tijd op zijn werk is een van deze Beroep moppen, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer Beroep moppen zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

Deel jouw favoriete Beroep moppen, grappen en raadsels eenvoudig en snel.

Heb je jouw favoriete Beroep moppen gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( Elke dag op tijd op zijn werk ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete Beroep moppen maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

Beoordeel en laat andere moppentappers weten wat jouw favoriete Beroep moppen zijn!

Beoordeel Elke dag op tijd op zijn werk of een van de vele andere Beroep moppen en laat andere moppentappers weten welke Beroep moppen ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

Wist je dat Beroep moppen slechts een van de ruim 30 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie Beroep moppen is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie Beroep moppen en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

Beroep moppen l Elke dag op tijd op zijn werk