Springt een Belg uit een...

65 keer gelezen Onderdeel Belgen moppen Moppen toevoegen

Springt een Belg uit een vliegtuig, trekt ie aan ’t touwtje gaat zijn parachute niet open. Hij nadenken… een paar honderd meter verder naar beneden. “O ja, ik moet mijn reserve parachute nog proberen…” Helaas die gaat ook niet open, komt ie op 100 meter van de grond een andere Belg tegen die omhoog gaat i.p.v. naar beneden. Vraagt ie aan hem:” Heb jij verstand van parachutes ?” “Nee,” zegt die ander, “maar heb jij verstand van gaskachels?”


Stem op jouw favoriete moppen

8.7/103 ratings
Bedankt, je hebt deze mop beoordeeld als Erg goedBelgen moppen plezier!

Belgen moppen, ze zorgen voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Springt een Belg uit een vliegtuig is een van deze Belgen moppen, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer Belgen moppen zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

Belgen moppen die je moet delen!

Belgen moppen, jouw favoriet al gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( Springt een Belg uit een vliegtuig ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete Belgen moppen maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

De beste Belgen moppen!

Beoordeel Springt een Belg uit een vliegtuig of een van de vele andere Belgen moppen en laat andere moppentappers weten welke Belgen moppen ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

Belgen moppen zijn slechts een van de ruim 48 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie Belgen moppen is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie Belgen moppen en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

Belgen moppen l Springt een Belg uit een vliegtuig