Een ouderwets stencilmachientje kopen

51 keer gelezen Onderdeel Belgen moppen Moppen toevoegen

Een man koopt op de rommelmarkt zo’n ouderwets stencilmachientje. Eenmaal thuisgekomen denkt hij hiermee een ideaal apparaat op de kop getikt te hebben om de bankbiljetten productie iets te verhogen. Hij koopt dus een flinke hoeveelheid papier, rode inkt en begint biljetten van ƒ 25 te drukken. Als hij zo een flinke dag productie heeft gedraaid, komt hij tot de ontdekking dat het machientje toch niet zo goed werkt als hij had gehoopt: in plaats van biljetten van ƒ 25 heeft het stomme ding de hele dag biljetten van ƒ 24 staan uitspugen. De man zit met zijn handen in zijn haar: al zijn papier en inkt verprutst om met een enorme hoeveelheid verkeerde bankbiljetten te blijven zitten. Plotseling komt hij op een idee: als hij de biljetten nu eens naar België bracht. Die stomme Belgen trappen er vast wel in. Zo gezegd, zo gedaan. De man gaat naar België en vlak over de grens ziet hij een benzinestation. Hij gaat naar binnen en vraagt de kassier: “Mijnheer, ik zit helemaal zonder kleingeld. Zou u zo vriendelijk willen zijn een biljet van ƒ 24 te wisselen?” Waarop de pompbediende antwoordt: “Maar natuurlijk, mijnheer, wat wilt u ontvangen? Drie van ƒ 8 of vier van ƒ 6?”


Stem op jouw favoriete moppen

9/101 rating
Bedankt, je hebt deze mop beoordeeld als PerfectBelgen moppen plezier!

Belgen moppen, ze zorgen voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Een ouderwets stencilmachientje kopen is een van deze Belgen moppen, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer Belgen moppen zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

Belgen moppen die je moet delen!

Belgen moppen, jouw favoriet al gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( Een ouderwets stencilmachientje kopen ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete Belgen moppen maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

De beste Belgen moppen!

Beoordeel Een ouderwets stencilmachientje kopen of een van de vele andere Belgen moppen en laat andere moppentappers weten welke Belgen moppen ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

Belgen moppen zijn slechts een van de ruim 48 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie Belgen moppen is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie Belgen moppen en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

Belgen moppen l Een ouderwets stencilmachientje kopen