Een Belgische toerist over een...

22 keer gelezen Onderdeel Belgen moppen Moppen toevoegen

Een Belgische toerist rijdt over een verlaten weggetje in het spaanse binnenland. Opeens pringt er een boer met een oud tweeloopsgeweer van achter de struiken en beveelt de toerist te stoppen. Naarwaar moet jij, brult de boer. Naar Barcelona stamelt de man. Vooruit ! Broek af! roept de boer. De man kijkt wat verbaasd maar doet toch langzaam z’n broek naar beneden. En nu aftrekken! zegt de boer. De bange toerist begint voorzichtig aan z’n piemel te trekken…

De boer brult al vloekend in het spaans…sneller ! Na een paar minuten komt de man klaar en kijkt bang naar de boer. Opnieuw zegt die. De man stamelt met z’n slap ding tussen z’n benen…maar dat gaat niet zo direct …de boer richt z’n tweebucks tussen de toerist z’n ogen en roept met een rood aangelopen gezicht … opnieuw! De belg begint opnieuw aan z’n piemel te trekken en slaagt er toch in om er weer leven in te krijgen. Hij komt weer klaar en de boer roept…nog een keer! Dat gaat zo nog zes keer door tot de man na de zevende keer hijgt… Ik kan nie meer…schiet me maar neer..ik ben platzak. De boer kijkt tevreden en roept JUANITA ! Er komt een bloedmooi meisje van achter de struiken en de boer zegt tegen de uitgeputte toerist… Dit is m’n dochter…en ze moet een lift naar Barcelona.


Stem op jouw favoriete moppen

4/102 ratings
Bedankt, je hebt deze mop beoordeeld als Zeer matigBelgen moppen plezier!

Belgen moppen, ze zorgen voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Een Belgische toerist over een verlaten weggetje is een van deze Belgen moppen, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer Belgen moppen zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

Belgen moppen die je moet delen!

Belgen moppen, jouw favoriet al gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( Een Belgische toerist over een verlaten weggetje ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete Belgen moppen maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

De beste Belgen moppen!

Beoordeel Een Belgische toerist over een verlaten weggetje of een van de vele andere Belgen moppen en laat andere moppentappers weten welke Belgen moppen ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

Belgen moppen zijn slechts een van de ruim 48 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie Belgen moppen is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie Belgen moppen en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

Belgen moppen l Een Belgische toerist over een verlaten weggetje