Een Belg moet voorkomen voor...

25 keer gelezen Onderdeel Belgen moppen Moppen toevoegen

Een Belg heeft een moord gepleegd. Hij moet voorkomen bij de rechtbank in Brugge. De rechter geeft hem de keuze: “Meneer wilde gij nu opgehangen worden of over 4 weken?” De Belg reageert hierop met: “Allee doe maar nu dan ben ‘k er vanaf”. De rechter vraagt dit nog een keer om er zeker van te zijn en na dezelfde verklaring van de Belg loopt de rechter naar het “ophanghok”. Hij doet het touwtje om de nek van de Belg en vraagt of hij het nog steeds zeker weet. “Doe maar nu dan ben ‘k er vanaf”, antwoordt de Belg. De rechter twijfelt niet en drukt op de knop. Enkele seconden later spartelt de Belg rond en begint te piepen en te zwaaien. De rechter op zijn beurt drukt weer op de knop zodat de Belg weer op het plankje kan staan. De rechter vraagt wat er mis is, de Belg reageert hierop: “Alleee ik dacht da ‘k stikte !…”


Stem op jouw favoriete moppen

0/100 ratingsBelgen moppen plezier!

Belgen moppen, ze zorgen voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Een Belg moet voorkomen voor moord is een van deze Belgen moppen, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer Belgen moppen zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

Belgen moppen die je moet delen!

Belgen moppen, jouw favoriet al gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( Een Belg moet voorkomen voor moord ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete Belgen moppen maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

De beste Belgen moppen!

Beoordeel Een Belg moet voorkomen voor moord of een van de vele andere Belgen moppen en laat andere moppentappers weten welke Belgen moppen ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

Belgen moppen zijn slechts een van de ruim 48 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie Belgen moppen is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie Belgen moppen en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

Belgen moppen l Een Belg moet voorkomen voor moord