De autodeur op slot gedaan

33 keer gelezen Onderdeel Belgen moppen Moppen toevoegen

Er komt een Belg een benzinestation binnen. “Amai”, zegt hij, “mijn sleutel zit in het slot en de portier ook.” De stationshouder begrijpt wat hij bedoelt. Hij pakt een lang stuk ijzer met een haakje eraan, en geeft die aan de Belg. “Probeer daarmee de deurknop open te krijgen”, raadt hij aan. De Belg vertrekt verheugd. Even later komt een andere automobilist het tankstation binnen. Hij zegt: “Heb je die Belg gezien?” “Ja,” zegt de stationshouder, “hij heeft de autodeur op slot gedaan en de sleutel in het contactslot laten zitten. Ik heb hem die haak gegeven om de deur open te doen.” “Ja,” zegt de andere man, “maar zijn vrouw zit binnen in de auto en zegt: ‘Ietsje meer naar links, ietsje meer naar rechts’.”


Stem op jouw favoriete moppen

0/100 ratingsBelgen moppen plezier!

Belgen moppen, ze zorgen voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. De autodeur op slot gedaan is een van deze Belgen moppen, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer Belgen moppen zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

Belgen moppen die je moet delen!

Belgen moppen, jouw favoriet al gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( De autodeur op slot gedaan ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete Belgen moppen maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

De beste Belgen moppen!

Beoordeel De autodeur op slot gedaan of een van de vele andere Belgen moppen en laat andere moppentappers weten welke Belgen moppen ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

Belgen moppen zijn slechts een van de ruim 48 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie Belgen moppen is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie Belgen moppen en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

Belgen moppen l De autodeur op slot gedaan