Belgen en een Nederlander in een vliegtuig

Deze grap is 54 keer gelezen l Moppen categorie: Belgen moppen


Er zitten 99 Belgen en een Nederlander in een vliegtuig opeens stort de bodem uit het vliegtuig ze kunnen zich nog allemaal vastpakken aan de bagagevakken boven zich de piloot komt en zegt er moet een iemand zich eigen opofferen dan zegt de Nederlander als het moet zou ik me Laten vallen voor mijn land dan beginnen alle Belgen te klappen


Beoordeel jouw favoriete moppen, raadsels & grappen!

6/101 rating
Bedankt, je hebt deze mop beoordeeld als VoldoendeAltijd en overal de leukste Belgen moppen, grappen en raadsels.

Met onze Belgen moppen, grappen en raadsels zorgen wij voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Belgen en een Nederlander in een vliegtuig is een van deze Belgen moppen, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer Belgen moppen zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

Deel jouw favoriete Belgen moppen, grappen en raadsels eenvoudig en snel.

Heb je jouw favoriete Belgen moppen gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( Belgen en een Nederlander in een vliegtuig ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete Belgen moppen maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

Beoordeel en laat andere moppentappers weten wat jouw favoriete Belgen moppen zijn!

Beoordeel Belgen en een Nederlander in een vliegtuig of een van de vele andere Belgen moppen en laat andere moppentappers weten welke Belgen moppen ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

Wist je dat Belgen moppen slechts een van de ruim 30 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie Belgen moppen is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie Belgen moppen en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

Belgen moppen l Belgen en een Nederlander in een vliegtuig