Met pis op de sneeuw...

28 keer gelezen Onderdeel Bekendheden moppen Moppen toevoegen

Op een ochtend staat Bill Clinton op z’n balkon. Het heeft die nacht gesneeuwd. Tot Bill’s zijn verbazing staat er met pis in de sneeuw geschreven: ” Bill go home!” Bill zet meteen de FBI in om dit geval grondig te onderzoeken. Na twee weken komt het hoofd van de FBI voor de resultaten. Hij zegt: ” ik heb goed nieuws en slecht nieuws.” Bill wil eerst het goede nieuws horen. ” het goede nieuws is dat de pis van Al Gore is . Het slechte nieuws is echter: het handschrift is van Hillary!!!”


Stem op jouw favoriete moppen

0/100 ratingsBekendheden moppen plezier!

Bekendheden moppen, ze zorgen voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Met pis op de sneeuw geschreven is een van deze Bekendheden moppen, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer Bekendheden moppen zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

Bekendheden moppen die je moet delen!

Bekendheden moppen, jouw favoriet al gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( Met pis op de sneeuw geschreven ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete Bekendheden moppen maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

De beste Bekendheden moppen!

Beoordeel Met pis op de sneeuw geschreven of een van de vele andere Bekendheden moppen en laat andere moppentappers weten welke Bekendheden moppen ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

Bekendheden moppen zijn slechts een van de ruim 48 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie Bekendheden moppen is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie Bekendheden moppen en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

Bekendheden moppen l Met pis op de sneeuw geschreven