In het bos achter een...

106 keer gelezen Onderdeel Algemene moppen Moppen toevoegen

Roodkapje komt in het bos en ziet opeens de boze wolf achter een boom zitten. Ze loopt er naartoe en zegt: “Wolf wat heb je kleine oogjes.” Waarop de wolf antwoordt: “Rot op, ik zit te schijten.”


Stem op jouw favoriete moppen

6.5/102 ratings
Bedankt, je hebt deze mop beoordeeld als VoldoendeAlgemene moppen plezier!

Algemene moppen, ze zorgen voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. In het bos achter een boom is een van deze Algemene moppen, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer Algemene moppen zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

Algemene moppen die je moet delen!

Algemene moppen, jouw favoriet al gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( In het bos achter een boom ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete Algemene moppen maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

De beste Algemene moppen!

Beoordeel In het bos achter een boom of een van de vele andere Algemene moppen en laat andere moppentappers weten welke Algemene moppen ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

Algemene moppen zijn slechts een van de ruim 48 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie Algemene moppen is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie Algemene moppen en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

Algemene moppen l In het bos achter een boom