Er zijn drie soorten eilanden

42 keer gelezen Onderdeel Algemene moppen Moppen toevoegen

Er zijn drie eilanden. Je staat op het eerste eiland. Op het tweede eiland staat een ezel, en op het derde eiland een kokosnotenboom. Je moet een kokosnoot pakken. Alles wat je bij je hebt is een zware zaklamp. In het water zitten krokodillen. Wat moet je doen? Je gooit de zaklamp in het water. Die zinkt, dat staat als een paal boven water. Op die paal ga je zitten, en je wacht tot je een ons weegt. Als je een ons weegt laat je je meedrijven door de wind naar het tweede eiland. Je trekt de ezel aan zijn staart. Die gaat balken. Van die balken maak je een vlot, en met het vlot ga je naar het derde eiland. Je probeert de kokosnoot te pakken. Je kan er niet bij, dus je gaat bij de pakken neer zitten. Je gaat op die pakken staan. Je kan er nog net niet bij, dus je gooit het bijltje erbij neer. Je raapt het bijltje weer op en slaat de kokosnoot uit de boom. Gelukt!


Stem op jouw favoriete moppen

5/101 rating
Bedankt, je hebt deze mop beoordeeld als MatigAlgemene moppen plezier!

Algemene moppen, ze zorgen voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Er zijn drie soorten eilanden is een van deze Algemene moppen, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer Algemene moppen zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

Algemene moppen die je moet delen!

Algemene moppen, jouw favoriet al gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( Er zijn drie soorten eilanden ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete Algemene moppen maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

De beste Algemene moppen!

Beoordeel Er zijn drie soorten eilanden of een van de vele andere Algemene moppen en laat andere moppentappers weten welke Algemene moppen ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

Algemene moppen zijn slechts een van de ruim 48 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie Algemene moppen is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie Algemene moppen en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

Algemene moppen l Er zijn drie soorten eilanden