Een prachtige non in een...

55 keer gelezen Onderdeel Algemene moppen Moppen toevoegen

Een Nederlander, een Duitser, een non en een dame met een kort rokje met een mooie boezem zitten in een treincoupe. Op een gegeven moment rijdt de trein een tunnel in, het licht werkt niet dus is het pikdonker. Opeens klinkt er een harde klap en als de trein de tunnel weer uitkomt zit de Duitser pijnlijk in zijn gezicht te wrijven.
“Net goed”, denkt de non, “die Duitser heeft natuurlijk geprobeerd die meid te pakken en die wilde dat niet en heeft hem geslagen!”

“Net goed”, denkt de mooie meid, “die Duitser heeft natuurlijk mij willen pakken in het donker, heeft per ongeluk die non gepakt, die wilde dat niet en heeft hem geslagen!” “Scheisse”, denkt die Duitser, “die Nederlander heeft natuurlijk geprobeerd die mooie meid te pakken, heeft per ongeluk die non gepakt, die wilde dat niet en heeft hem geprobeerd te slaan. Die Nederlander realiseerde zich dat en heeft gebukt, waardoor ik de klap heb gekregen!”
En de Nederlander denkt: “In de volgende tunnel sla ik die Duitser gewoon weer op z’n smoel!”


Stem op jouw favoriete moppen

5/101 rating
Bedankt, je hebt deze mop beoordeeld als MatigAlgemene moppen plezier!

Algemene moppen, ze zorgen voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Een prachtige non in een treincoupe is een van deze Algemene moppen, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer Algemene moppen zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

Algemene moppen die je moet delen!

Algemene moppen, jouw favoriet al gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( Een prachtige non in een treincoupe ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete Algemene moppen maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

De beste Algemene moppen!

Beoordeel Een prachtige non in een treincoupe of een van de vele andere Algemene moppen en laat andere moppentappers weten welke Algemene moppen ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

Algemene moppen zijn slechts een van de ruim 48 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie Algemene moppen is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie Algemene moppen en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

Algemene moppen l Een prachtige non in een treincoupe