Jongens zijn net als chips

41 keer gelezen Onderdeel Uitspraak en citaat moppen Moppen toevoegen

Jongens zijn net chips, voor je het weet heb je een andere zak!!!


Stem op jouw favoriete moppen

0/100 ratingsUitspraak en citaat moppen plezier!

Uitspraak en citaat moppen, ze zorgen voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Jongens zijn net als chips is een van deze Uitspraak en citaat moppen, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer Uitspraak en citaat moppen zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

Uitspraak en citaat moppen die je moet delen!

Uitspraak en citaat moppen, jouw favoriet al gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( Jongens zijn net als chips ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete Uitspraak en citaat moppen maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

De beste Uitspraak en citaat moppen!

Beoordeel Jongens zijn net als chips of een van de vele andere Uitspraak en citaat moppen en laat andere moppentappers weten welke Uitspraak en citaat moppen ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

Uitspraak en citaat moppen zijn slechts een van de ruim 48 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie Uitspraak en citaat moppen is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie Uitspraak en citaat moppen en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

Uitspraak en citaat moppen l Jongens zijn net als chips