Een jongen van 16 naar...

79 keer gelezen Onderdeel Schuine moppen Moppen toevoegen

Een verlegen jongeman zonder enige vrienden trok op de avond van zijn zestiende verjaardag de stoute schoenen aan en ging, om uit zijn isolement te geraken, maar naar de plaatselijke disco. Na een paar uur alleen aan de bar te hebben gehangen viel zijn oog op een eenzaam meisje, die in de hoek van de disco stond. Na haar een kwartier bekeken te hebben dacht de jongeman “het is nu of nooit” en hij stapte op haar af. “Zullen we dansen?”, vroeg de jongen. “Nou, graag”, antwoordde het meisje. Ze dansten de hele avond en hadden het verschrikkelijk naar hun zin. Voor ze het in de gaten hadden was het sluitingstijd en de jongen vroeg: “Zal ik je even naar huis brengen?” “Nou, graag” antwoordde het meisje. “Zal ik je jas ook even halen?” “Nou, graag” antwoordde het meisje. Terwijl ze naar huis liepen vroeg de jongen “mag ik een arm om je heen slaan?” “Nou, graag” antwoordde het meisje. “Zullen we hier even dit steegje in gaan?”, toen ze langs een donker steegje kwamen. “Nou, graag” antwoordde het meisje. “Mag ik je kussen?”, vroeg de jongen halverwege de steeg. “Nou, graag” antwoordde het meisje. De jongen die absoluut geen ervaring met meisjes had dacht bij zichzelf het is nu of nooit. “Mag ik je kutje even zien?” Het meisje keek de jongen verwonderd aan, overdonderd van die vraag “eeehhhh……oké.” Ze maakte haar spijkerbroek los en liet deze samen met haar slip tot op haar enkels zakken. De jongen ging door de knieën en bekeek voor het eerst in zijn leven een kutje.. Maar hij kon niet veel zien, het schijnsel in de steeg was te zwak. “Heb je ook een aansteker bij je?” “Tuurlijk !!” en het meisje bukte om de aansteker uit haar broekzak te halen. Ze gaf de jongen de aansteker en deze ging weer door de knieën voor verder onderzoek. Hij keek zijn ogen uit, zoiets moois had hij nog nooit gezien. “Kan je er nou ook mee plassen?”, vroeg de jongen. “Tuurlijk” sprak het meisje. “Nou, dat zal ik dan maar doen als ik jou was ……want hij staat in de FIK!!!”


Stem op jouw favoriete moppen

0/100 ratingsSchuine moppen plezier!

Schuine moppen, ze zorgen voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Een jongen van 16 naar de plaatselijke disco is een van deze Schuine moppen, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer Schuine moppen zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

Schuine moppen die je moet delen!

Schuine moppen, jouw favoriet al gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( Een jongen van 16 naar de plaatselijke disco ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete Schuine moppen maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

De beste Schuine moppen!

Beoordeel Een jongen van 16 naar de plaatselijke disco of een van de vele andere Schuine moppen en laat andere moppentappers weten welke Schuine moppen ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

Schuine moppen zijn slechts een van de ruim 48 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie Schuine moppen is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie Schuine moppen en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

Schuine moppen l Een jongen van 16 naar de plaatselijke disco