Een bloem of plant met...

22 keer gelezen Onderdeel Schuine moppen Moppen toevoegen

De juffrouw voor de klas zegt: ‘Een roos is een bloem, en het woord heeft een lettergreep. Wie kan mij een bloem of plant noemen met twee lettergrepen?’ Jantje steekt zijn vinger op: ‘Cyclaam, juf.’ De juf telt de lettergrepen: ‘Ja, Jantje, dat is Goed. Mooi, mooi, mooi, mooi mooi… Wie weet er nu een bloem of plant met drie lettergrepen?’ Marietje steekt haar vinger op: ‘Dahlia, juf.’ De juf telt de lettergrepen: ‘Dat is goed, Marietje. Mooi, mooi, mooi, mooi, mooi… Wie weet er nu een bloem of plant met vier lettergrepen?’ Pietje steekt zijn vinger op: ‘Rododendron, juf.’ De juffrouw telt weer de lettergrepen en roept: ‘Dat is goed, Pietje. Mooi, mooi, mooi, mooi, mooi… Wie weet er nu een bloem of plant met vijf lettergrepen?’ Dirk steekt zijn vinger op: ‘Geslachtsgemeenschap, juf.’ ‘Geslachtsgemeenschap?’ zegt de juf, ‘dat heeft wel vijf lettergrepen, maar dat is toch geen bloem of plant, Dirk?’ ‘Nee,’ zegt Dirk, ‘maar het is wel mooi, mooi, mooi, mooi, mooi…’


Stem op jouw favoriete moppen

0/100 ratingsSchuine moppen plezier!

Schuine moppen, ze zorgen voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Een bloem of plant met twee lettergrepen is een van deze Schuine moppen, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer Schuine moppen zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

Schuine moppen die je moet delen!

Schuine moppen, jouw favoriet al gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( Een bloem of plant met twee lettergrepen ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete Schuine moppen maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

De beste Schuine moppen!

Beoordeel Een bloem of plant met twee lettergrepen of een van de vele andere Schuine moppen en laat andere moppentappers weten welke Schuine moppen ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

Schuine moppen zijn slechts een van de ruim 48 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie Schuine moppen is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie Schuine moppen en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

Schuine moppen l Een bloem of plant met twee lettergrepen