Aan moeder vragen wat een...

81 keer gelezen Onderdeel Grove moppen Moppen toevoegen

Jefke ging naar de slager en hoort daar toevallig het woordje “lul”. Hij gaat naar huis en vraagt aan zijn moeder wat het betekent. Moeder: “Lul, …euh… dat is een jasje.” Jefke gaat buiten spelen en hoort daar (weer) toevallig het woordje hoer vallen. Hij gaat naar huis en vraagt moeder wat het betekent. Moeder: “Hoer …eum… dat is een verkoudheid.” Jefke gaat naar de jeugdbeweging en hoort daar het woordje neuken. Hij gaat naar huis en vraagt moeder wat het betekent. Moeder: “Neuken …euh… dat is koken.” Een beetje later komt nonkel Jan en Jefke zegt tot hem: “Nonkel, hangt uwe lul maar aan de kapstok, ons vader ligt met een hoer in bed en ons moeder is in de keuken aan ’t neuken …”


Stem op jouw favoriete moppen

10/101 rating
Bedankt, je hebt deze mop beoordeeld als Super goedGrove moppen plezier!

Grove moppen, ze zorgen voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Aan moeder vragen wat een woord betekend is een van deze Grove moppen, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer Grove moppen zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

Grove moppen die je moet delen!

Grove moppen, jouw favoriet al gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( Aan moeder vragen wat een woord betekend ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete Grove moppen maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

De beste Grove moppen!

Beoordeel Aan moeder vragen wat een woord betekend of een van de vele andere Grove moppen en laat andere moppentappers weten welke Grove moppen ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

Grove moppen zijn slechts een van de ruim 48 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie Grove moppen is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie Grove moppen en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

Grove moppen l Aan moeder vragen wat een woord betekend