Een kokosnoot laten breken vanaf...

54 keer gelezen Onderdeel Grappige raadsels Moppen toevoegen

Je hebt twee kokosnoten en je wil weten vanaf welke verdieping van een gebouw  (van 100 verdiepingen) een kokosnoot breekt. Je hebt €1,40 en de lift kost een dubbeltje (10 cent) voor elke rit naar boven. De rit naar beneden is gratis.

Hoe kan de je kokosnoten zó naar beneden gooien zodat je de laagste verdieping weet waarbij de kokosnoten breken?

Je begint op verdieping één. De kokosnoten breken op dezelfde hoogte en breken niet eerder als ze vaker vallen.

Je laat de eerste kokosnoot op de eerste verdieping vallen. Als de kokosnoot niet breekt ga je naar de volgende verdiepingen: 14, 27, 39, 50, 60, 69, 77, 84, 90, 95, 99, and 100. Als een van de kokosnoten breekt op een verdieping, ga je naar de verdieping boven de vorige die je hebt bezocht. Vervolgens laat de je tweede vallen, indien deze niet breekt, ga je één verdieping omhoog tot deze wel breekt.

Op deze manier kan je met €1,40 testen op welke verdieping de kokosnoten breken.


Stem op jouw favoriete moppen

0/100 ratingsGrappige raadsels plezier!

Grappige raadsels, ze zorgen voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Een kokosnoot laten breken vanaf een hoog gebouw is een van deze Grappige raadsels, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer Grappige raadsels zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

Grappige raadsels die je moet delen!

Grappige raadsels, jouw favoriet al gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( Een kokosnoot laten breken vanaf een hoog gebouw ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete Grappige raadsels maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

De beste Grappige raadsels!

Beoordeel Een kokosnoot laten breken vanaf een hoog gebouw of een van de vele andere Grappige raadsels en laat andere moppentappers weten welke Grappige raadsels ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

Grappige raadsels zijn slechts een van de ruim 48 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie Grappige raadsels is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie Grappige raadsels en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

Grappige raadsels l Een kokosnoot laten breken vanaf een hoog gebouw