Een ijsbeer die een pinguïn...

54 keer gelezen Onderdeel Grappige raadsels Moppen toevoegen

Je hebt vast wel eens een pinguïn gezien. Het zijn vogels die in de poolstreken wonen. Hoe kouder het is, hoe liever ze het hebben. Ze kunnen niet vliegen, en ook lopen gaat niet al te vlot. Ze waggelen maar een beetje. Zwemmen kunnen ze echter als de beste. De hele dag lekker baantje glijden op het ijs, en af en toe duiken ze in een wak, om een visje te vangen, die ze lekker oppeuzelen.

Ook in de poolstreken wonen ijsberen. Het zijn grote gevaarlijke roofdieren, die leven van de jacht. Meeuwen, poolvossen, zeehondjes, dat zijn allemaal dieren waar de ijsberen naar op jacht gaan. Af en toe worden er zelfs mensen gedood door een ijsbeer. IJsberen kunnen ook heel goed zwemmen. Soms springen ze van een ijsschots af om een kabeljauw te verschalken.

Nu is er iets heel eigenaardigs. Nog nooit heeft iemand gezien dat een ijsbeer een pinguïn ving. Waarom denk je dat ijsberen niet op jacht gaan naar pinguïns?

IJsberen komen alleen voor op de Noordpool, en pinguīns komen alleen voor op de Zuidpool. Als een ijsbeer een pinguīn wil vangen, moet hij dus wel eerst zo’n twintig duizend kilometer zwemmen. En dat is zelfs voor een ijsbeer wel een heel erg lang eind.


Stem op jouw favoriete moppen

0/100 ratingsGrappige raadsels plezier!

Grappige raadsels, ze zorgen voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Een ijsbeer die een pinguïn vangt is een van deze Grappige raadsels, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer Grappige raadsels zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

Grappige raadsels die je moet delen!

Grappige raadsels, jouw favoriet al gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( Een ijsbeer die een pinguïn vangt ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete Grappige raadsels maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

De beste Grappige raadsels!

Beoordeel Een ijsbeer die een pinguïn vangt of een van de vele andere Grappige raadsels en laat andere moppentappers weten welke Grappige raadsels ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

Grappige raadsels zijn slechts een van de ruim 48 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie Grappige raadsels is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie Grappige raadsels en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

Grappige raadsels l Een ijsbeer die een pinguïn vangt