Als er een gat in...

161 keer gelezen Onderdeel Grappige raadsels Moppen toevoegen

Als er een gat in zit, zit er geen gat in. Als er geen gat in zit, dan zit er een gat in. Wat is het?

Een wc-bril


Stem op jouw favoriete moppen

9.5/102 ratings
Bedankt, je hebt deze mop beoordeeld als PerfectGrappige raadsels plezier!

Grappige raadsels, ze zorgen voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Als er een gat in zit, zit er geen gat in is een van deze Grappige raadsels, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer Grappige raadsels zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

Grappige raadsels die je moet delen!

Grappige raadsels, jouw favoriet al gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( Als er een gat in zit, zit er geen gat in ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete Grappige raadsels maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

De beste Grappige raadsels!

Beoordeel Als er een gat in zit, zit er geen gat in of een van de vele andere Grappige raadsels en laat andere moppentappers weten welke Grappige raadsels ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

Grappige raadsels zijn slechts een van de ruim 48 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie Grappige raadsels is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie Grappige raadsels en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

Grappige raadsels l Als er een gat in zit, zit er geen gat in