Tijd voor een nieuw huis

26 keer gelezen Onderdeel Flauwe moppen Moppen toevoegen

Een vrouw vindt dat het tijd wordt voor een nieuw huis.­ Na een weekje zoeken koopt ze een huis.­ Goh denkt de vrouw, wat zal ik mijn huis nou voor een naam geven.­ Tijdens het denken komt er een man op een fiets langs en hij valt eraf.­ “­Au, mijn reet!!”­ Ja, denkt de vrouw dat is een mooie naam en ze noemt haar huis reet.­ Een week later koopt ze een nieuwe hond.­ Goh denkt de vrouw, hoe zal ik mijn hond noemen.­ Tijdens het denken komt er dezelfde man op de fiets langs en valt weer van zijn fiets.­ “­Au, mijn gat!!”­ Ja, denkt de vrouw, dat is een mooie naam en ze noemt haar hond gat.­ Een week later is haar hondje weggelopen en ze gaat naar de politie toe.­ Op het politiebureau aangekomen zegt: “­Ik heb mijn hele reet nagezocht, maar ik kan mijn gat niet vinden!!!­


Stem op jouw favoriete moppen

0/100 ratingsFlauwe moppen plezier!

Flauwe moppen, ze zorgen voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Tijd voor een nieuw huis is een van deze Flauwe moppen, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer Flauwe moppen zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

Flauwe moppen die je moet delen!

Flauwe moppen, jouw favoriet al gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( Tijd voor een nieuw huis ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete Flauwe moppen maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

De beste Flauwe moppen!

Beoordeel Tijd voor een nieuw huis of een van de vele andere Flauwe moppen en laat andere moppentappers weten welke Flauwe moppen ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

Flauwe moppen zijn slechts een van de ruim 48 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie Flauwe moppen is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie Flauwe moppen en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

Flauwe moppen l Tijd voor een nieuw huis