Op de elektrische stoel wegens...

31 keer gelezen Onderdeel Absurde moppen Moppen toevoegen

Een man moet op de elektrische stoel wegens massamoord.­  Bewaker: “­Heeft u nog een laatste wens voordat u geëlektrocuteerd wordt?”­  Moordenaar: “­Mag ik uw hand vasthouden als ik geëlektrocuteerd wordt?”­


Stem op jouw favoriete moppen

8/101 rating
Bedankt, je hebt deze mop beoordeeld als Erg goedAbsurde moppen plezier!

Absurde moppen, ze zorgen voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Op de elektrische stoel wegens massamoord is een van deze Absurde moppen, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer Absurde moppen zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

Absurde moppen die je moet delen!

Absurde moppen, jouw favoriet al gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( Op de elektrische stoel wegens massamoord ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete Absurde moppen maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

De beste Absurde moppen!

Beoordeel Op de elektrische stoel wegens massamoord of een van de vele andere Absurde moppen en laat andere moppentappers weten welke Absurde moppen ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

Absurde moppen zijn slechts een van de ruim 48 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie Absurde moppen is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie Absurde moppen en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

Absurde moppen l Op de elektrische stoel wegens massamoord