1 april kikker in je...

50 keer gelezen Onderdeel 1 april moppen Moppen toevoegen

Er zitten twee kikkers op een randje bij de vijver. Zegt de ene kikker tegen de andere: “Moet je daar eens over het randje kijken, daar loopt een klein rupsje.” Als de ene kikker gaat kijken, stopt de andere kikker gauw zijn lul in de kont van de kikker en roept: “1 april kikker in je bil!!”


Stem op jouw favoriete moppen

0/100 ratings1 april moppen plezier!

1 april moppen, ze zorgen voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. 1 april kikker in je bil is een van deze 1 april moppen, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer 1 april moppen zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

1 april moppen die je moet delen!

1 april moppen, jouw favoriet al gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( 1 april kikker in je bil ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete 1 april moppen maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

De beste 1 april moppen!

Beoordeel 1 april kikker in je bil of een van de vele andere 1 april moppen en laat andere moppentappers weten welke 1 april moppen ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

1 april moppen zijn slechts een van de ruim 48 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie 1 april moppen is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie 1 april moppen en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

1 april moppen l 1 april kikker in je bil