Hun vakantie plannen te bespreken

Zitten een vogeljong, een vissenjong en een krokodillenjong hun vakantie plannen te bespreken. Het vogeljong zegt: Nou, mijn vader kan goed vliegen, mijn moeder kan goed vliegen en ik kan goed vliegen, dus zal het wel een vliegvakantie worden. Het vissenjong:... 

Lees het volledige artikel »

Op vakantie aan de West-Afrikaanse...

Een Nederlander is op vakantie aan de West-Afrikaanse kust en ontdekt vlak bij zijn hotel een baai met kristalhelder water, omzoomd door rietkragen. Het is heet en hij heeft trek is een koele duik en vraagt aan een autochtoon:’Zitten hier krokodillen?’... 

Lees het volledige artikel »
Pagina 1123


Vakantie moppen die je dag leuker maken!

Wij zijn jouw moppen website en hebben een grote collectie Vakantie moppen online staan. Met al deze moppen hebben wij gegarandeerd de leukste Vakantie moppen voor je online staan. Een collectie moppen die jouw dag leuker maken en zorgen voor een dagelijks portie plezier en vermaak.

Vakantie moppen om van te houden!

Moppen top.nl is jouw moppen website en heeft de beste moppen, grappen, raadsels voor je geselecteerd. En al die moppen elk netjes in de juiste categorie. De categorie Vakantie moppen is een van de ruim 48 moppen categorieen.

En heb je jouw favoriete Vakantie moppen gevonden? Vergeet ze niet te beoordelen & delen op jouw sociale media profielen.

Jouw Vakantie moppen moppen site!

Moppen top.nl is jouw moppen website! Bij ons lees je gegarandeerd de beste Vakantie moppen en veel andere soorten moppen.

Vakantie moppen zoeken en vinden ...

Wij hebben inmiddels meer dan 1.500 moppen, grappen en raadsels. Zoek eenvoudig en snel naar jouw favoriete moppen met onze moppen zoekmachine.