Een muzikant komt zangeresje tegen...

Muzikant komt zangeresje tegen op straat. Zangeresje: Hee wat leuk, dat is lang geleden, hoe is ’t nou? Muzikant: Best slecht eigenlijk, mijn ouders zijn overleden, mijn kinderen zijn aan de drugs en mijn auto is vorige week gestolen. Zangeresje: Joh,... 

Lees het volledige artikel »

Op vakantie naar een exotisch,...

Een man gaat op vakantie naar een exotisch, tropisch eiland. Als ‘ie met de boot in de buurt van het eiland komt, hoort hij een soort constant gedrum van het eiland komen. Als hij van de boot af is, vraagt hij aan de eerste inboorling die hij tegenkomt... 

Lees het volledige artikel »
Pagina 1123


Muziek moppen die je dag leuker maken!

Wij zijn jouw moppen website en hebben een grote collectie Muziek moppen online staan. Met al deze moppen hebben wij gegarandeerd de leukste Muziek moppen voor je online staan. Een collectie moppen die jouw dag leuker maken en zorgen voor een dagelijks portie plezier en vermaak.

Muziek moppen om van te houden!

Moppen top.nl is jouw moppen website en heeft de beste moppen, grappen, raadsels voor je geselecteerd. En al die moppen elk netjes in de juiste categorie. De categorie Muziek moppen is een van de ruim 48 moppen categorieen.

En heb je jouw favoriete Muziek moppen gevonden? Vergeet ze niet te beoordelen & delen op jouw sociale media profielen.

Jouw Muziek moppen moppen site!

Moppen top.nl is jouw moppen website! Bij ons lees je gegarandeerd de beste Muziek moppen en veel andere soorten moppen.

Muziek moppen zoeken en vinden ...

Wij hebben inmiddels meer dan 1.500 moppen, grappen en raadsels. Zoek eenvoudig en snel naar jouw favoriete moppen met onze moppen zoekmachine.