Twee vrouwen die winterpenen trekken

Er staan twee vrouwen op een veld winterpenen uit de grond te trekken. Opeens trekt de ene een wortel van wel 45 centimeter uit de grond. Zegt ze tegen de ander: “Moet je zien, het is net die van mijn man.” “Zo groot?” vraagt de ander. “Nee,... 

Lees het volledige artikel »
Pagina 11


Liefde moppen die je dag leuker maken!

Wij zijn jouw moppen website en hebben een grote collectie Liefde moppen online staan. Met al deze moppen hebben wij gegarandeerd de leukste Liefde moppen voor je online staan. Een collectie moppen die jouw dag leuker maken en zorgen voor een dagelijks portie plezier en vermaak.

Liefde moppen om van te houden!

Moppen top.nl is jouw moppen website en heeft de beste moppen, grappen, raadsels voor je geselecteerd. En al die moppen elk netjes in de juiste categorie. De categorie Liefde moppen is een van de ruim 48 moppen categorieen.

En heb je jouw favoriete Liefde moppen gevonden? Vergeet ze niet te beoordelen & delen op jouw sociale media profielen.

Jouw Liefde moppen moppen site!

Moppen top.nl is jouw moppen website! Bij ons lees je gegarandeerd de beste Liefde moppen en veel andere soorten moppen.

Liefde moppen zoeken en vinden ...

Wij hebben inmiddels meer dan 1.500 moppen, grappen en raadsels. Zoek eenvoudig en snel naar jouw favoriete moppen met onze moppen zoekmachine.