De kerstman in het winkelcentrum

In een winkelcentrum in Brugge vroeg de kerstman aan een meisje hoe ze heette en wat ze wou voor Kerst maar hij kreeg alleen een boze blik. De kerstman herhaalde de vraag. Tenslotte zei ze verontwaardigd: ‘Dat heb ik je vanmorgen in op school verteld... 

Lees het volledige artikel »
Pagina 1123


Kerstmis moppen die je dag leuker maken!

Wij zijn jouw moppen website en hebben een grote collectie Kerstmis moppen online staan. Met al deze moppen hebben wij gegarandeerd de leukste Kerstmis moppen voor je online staan. Een collectie moppen die jouw dag leuker maken en zorgen voor een dagelijks portie plezier en vermaak.

Kerstmis moppen om van te houden!

Moppen top.nl is jouw moppen website en heeft de beste moppen, grappen, raadsels voor je geselecteerd. En al die moppen elk netjes in de juiste categorie. De categorie Kerstmis moppen is een van de ruim 48 moppen categorieen.

En heb je jouw favoriete Kerstmis moppen gevonden? Vergeet ze niet te beoordelen & delen op jouw sociale media profielen.

Jouw Kerstmis moppen moppen site!

Moppen top.nl is jouw moppen website! Bij ons lees je gegarandeerd de beste Kerstmis moppen en veel andere soorten moppen.

Kerstmis moppen zoeken en vinden ...

Wij hebben inmiddels meer dan 1.500 moppen, grappen en raadsels. Zoek eenvoudig en snel naar jouw favoriete moppen met onze moppen zoekmachine.