Schildpaddensoep maken maar het lukt...

De kok van koningin Beatrix wil schildpaddensoep maken maar het lukt niet om zijn kop af te hakken, elke keer trekt hij zijn kop in zijn schild. Dan komt de butler en weet daar wel wat op. Hij steekt zijn vinger in de hol van de schildpad, zijn hoofd... 

Lees het volledige artikel »
Pagina 1123


Algemene moppen die je dag leuker maken!

Wij zijn jouw moppen website en hebben een grote collectie Algemene moppen online staan. Met al deze moppen hebben wij gegarandeerd de leukste Algemene moppen voor je online staan. Een collectie moppen die jouw dag leuker maken en zorgen voor een dagelijks portie plezier en vermaak.

Algemene moppen om van te houden!

Moppen top.nl is jouw moppen website en heeft de beste moppen, grappen, raadsels voor je geselecteerd. En al die moppen elk netjes in de juiste categorie. De categorie Algemene moppen is een van de ruim 48 moppen categorieen.

En heb je jouw favoriete Algemene moppen gevonden? Vergeet ze niet te beoordelen & delen op jouw sociale media profielen.

Jouw Algemene moppen moppen site!

Moppen top.nl is jouw moppen website! Bij ons lees je gegarandeerd de beste Algemene moppen en veel andere soorten moppen.

Algemene moppen zoeken en vinden ...

Wij hebben inmiddels meer dan 1.500 moppen, grappen en raadsels. Zoek eenvoudig en snel naar jouw favoriete moppen met onze moppen zoekmachine.