Een vrouw versiert een knappe...

Een vrouw versiert een knappe dertiger in het café, en even later liggen ze in haar slaap kamer. Terwijl de man vreselijk zijn best aan het doen is, zegt zij plotseling: “Gek is dat, ik ken je niet, ik weet niet eens je naam en toch denk ik dat je... 

Lees het volledige artikel »

Zijn vriendin “per ongeluk” zwanger...

Een man heeft z’n vriendin “per ongeluk” zwanger gemaakt, maar als hij te horen krijgt dat het een tweeling is, vlucht hij weg. Twintig jaar later krijgt hij toch wel spijt en wil toch wel eens zien hoe z’n kinderen en ex-vriendin eruit zien,... 

Lees het volledige artikel »

Een man overleden bij een...

In Groningen is een man overleden bij een bezoek aan een hoertje. Van een vriend had hij gehoord, dat er in Groningen een hoertje zat, die kon pijpen en ondertussen het Wilhelmus kon fluiten; dit was zijn grootste fantasie. Hij had het hoertje opgezocht... 

Lees het volledige artikel »
Pagina 1123


Schuine moppen die je dag leuker maken!

Wij zijn jouw moppen website en hebben een grote collectie Schuine moppen online staan. Met al deze moppen hebben wij gegarandeerd de leukste Schuine moppen voor je online staan. Een collectie moppen die jouw dag leuker maken en zorgen voor een dagelijks portie plezier en vermaak.

Schuine moppen om van te houden!

Moppen top.nl is jouw moppen website en heeft de beste moppen, grappen, raadsels voor je geselecteerd. En al die moppen elk netjes in de juiste categorie. De categorie Schuine moppen is een van de ruim 48 moppen categorieen.

En heb je jouw favoriete Schuine moppen gevonden? Vergeet ze niet te beoordelen & delen op jouw sociale media profielen.

Jouw Schuine moppen moppen site!

Moppen top.nl is jouw moppen website! Bij ons lees je gegarandeerd de beste Schuine moppen en veel andere soorten moppen.

Schuine moppen zoeken en vinden ...

Wij hebben inmiddels meer dan 1.500 moppen, grappen en raadsels. Zoek eenvoudig en snel naar jouw favoriete moppen met onze moppen zoekmachine.