Tijd voor een nieuw huis

Een vrouw vindt dat het tijd wordt voor een nieuw huis.­ Na een weekje zoeken koopt ze een huis.­ Goh denkt de vrouw, wat zal ik mijn huis nou voor een naam geven.­ Tijdens het denken komt er een man op een fiets langs en hij valt eraf.­ “­Au,... 

Lees het volledige artikel »
Pagina 1123


Flauwe moppen die je dag leuker maken!

Wij zijn jouw moppen website en hebben een grote collectie Flauwe moppen online staan. Met al deze moppen hebben wij gegarandeerd de leukste Flauwe moppen voor je online staan. Een collectie moppen die jouw dag leuker maken en zorgen voor een dagelijks portie plezier en vermaak.

Flauwe moppen om van te houden!

Moppen top.nl is jouw moppen website en heeft de beste moppen, grappen, raadsels voor je geselecteerd. En al die moppen elk netjes in de juiste categorie. De categorie Flauwe moppen is een van de ruim 48 moppen categorieen.

En heb je jouw favoriete Flauwe moppen gevonden? Vergeet ze niet te beoordelen & delen op jouw sociale media profielen.

Jouw Flauwe moppen moppen site!

Moppen top.nl is jouw moppen website! Bij ons lees je gegarandeerd de beste Flauwe moppen en veel andere soorten moppen.

Flauwe moppen zoeken en vinden ...

Wij hebben inmiddels meer dan 1.500 moppen, grappen en raadsels. Zoek eenvoudig en snel naar jouw favoriete moppen met onze moppen zoekmachine.