Worden ingezonden moppen echt geplaatst?

5 keer gelezen Onderdeel Moppen toevoegen

Al onze bezoekers kunnen moppen insturen. Wanneer er nieuwe moppen naar ons worden verstuurd streven wij ernaar om deze binnen enkele werkdagen te publiceren. Mits de ingestuurde moppen voldoen aan de kwaliteitseisen, richtlijnen & normen en waarden die wij hanteren.

Dit zijn onze kwaliteitseisen.

Wanneer je moppen naar ons toe stuurt verwachten wij dat deze goed leesbaar zijn. Zo moeten de moppen zijn voorzien van hoofdletters, punten, comma’s en eventueel tussenruimten wanneer dit de leesbaarheid ten goede komt.

Dit zijn onze richtlijnen.

Natuurlijk mag het niet de bedoeling zijn om een ieder te beledigen, discrimineren of boos te maken. Als redactie verwachten wij dan ook dat moppen weloverwogen naar ons worden toegestuurd.

Met normen en waarden bedoelen wij, gebruik je verstand en publiceer uit vermaak!


Stem op jouw favoriete moppen

9/101 rating
Bedankt, je hebt deze mop beoordeeld als PerfectMoppen kennisbank plezier!

Moppen kennisbank, ze zorgen voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Worden ingezonden moppen echt geplaatst? is een van deze Moppen kennisbank, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer Moppen kennisbank zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

Moppen kennisbank die je moet delen!

Moppen kennisbank, jouw favoriet al gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( Worden ingezonden moppen echt geplaatst? ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete Moppen kennisbank maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

De beste Moppen kennisbank!

Beoordeel Worden ingezonden moppen echt geplaatst? of een van de vele andere Moppen kennisbank en laat andere moppentappers weten welke Moppen kennisbank ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

Moppen kennisbank zijn slechts een van de ruim 48 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie Moppen kennisbank is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie Moppen kennisbank en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

Moppen kennisbank l Worden ingezonden moppen echt geplaatst?