Moppen en gevoelige onderwerpen

50 keer gelezen Onderdeel Moppen toevoegen

We vertellen en lezen veel moppen. Vaak gaan deze moppen over zinloze onderwerpen. De essentie van deze groep moppen is vermaken en plezieren. Maar soms hebben moppen ook een duidelijk doel. Zo kunnen gevoelige onderwerpen door middel van moppen bespreekbaar gemaakt worden. Hoewel er tegenwoordig veel bespreekbaar is en slechts weinig een taboe.

Het taboe doorbreken

Enkele onderwerpen waar je aan kan denken zijn homoseksualiteit, erotiek en jongeren van tegenwoordig. Een ander goed voorbeeld zijn moppen over pesten.

Door over deze en vele andere onderwerpen te grappen, maken we ze luchtiger en bespreekbaar. Wij mensen kunnen daardoor makkelijker praten over de onderwerpen. Zo volgen na veel moppen over normaliter zware onderwerpen vaak reacties als “dat kan echt niet, dit vindt ik geen leuke mop” en is het schakelen tussen de discussie soms makkelijker.

Niet iedereen is er klaar voor

Natuurlijk is ieder mens anders, moppen vertellen om een onderwerp bespreekbaar te maken lukt daarom niet altijd. Het is daarom belangrijk om elkaar in de waarden te laten en niet vanzelfsprekend dat een ieder zijn mening of reactie over een onderwerp wil geven.


Stem op jouw favoriete moppen

0/100 ratingsMoppen kennisbank plezier!

Moppen kennisbank, ze zorgen voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Moppen en gevoelige onderwerpen is een van deze Moppen kennisbank, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer Moppen kennisbank zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

Moppen kennisbank die je moet delen!

Moppen kennisbank, jouw favoriet al gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( Moppen en gevoelige onderwerpen ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete Moppen kennisbank maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

De beste Moppen kennisbank!

Beoordeel Moppen en gevoelige onderwerpen of een van de vele andere Moppen kennisbank en laat andere moppentappers weten welke Moppen kennisbank ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

Moppen kennisbank zijn slechts een van de ruim 48 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie Moppen kennisbank is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie Moppen kennisbank en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

Moppen kennisbank l Moppen en gevoelige onderwerpen