15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 1 4000 1 0 fade https://moppentop.nl 300 4000 - 1
Elke dag de leukste moppen en grappen Plezier op je computer, tablet en telefoon Thuis, op het werk en onderweg

house 163526 1280 1

Disclaimer

De informatie op onze moppen website wordt met grote zorgvuldigheid gepubliceerd en toonbaar gemaakt aan onze bezoekers. De kwaliteit en het hanteren van richtlijnen heeft hierbij prioriteit, maar kunnen niet gegarandeerd worden. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor schade die zou kunnen ontstaan of voortkomen uit publicaties van content in de vorm van tekst, beeld, video of andere media.

Wij beschouwen onze content als fictief/nietbestaand/nietecht/nietgebeurd. Onze content heeft als oogmerk vermaken en plezier waaraan een ieder een geheel eigen interpretatie beleeft. Waardoor het mogelijk is dat content als confronterend en/of discriminerend kan worden ervaren maar waarvoor er vanuit ons geen bewuste sprake is.

Wij besteden veel zorg aan de selectie content op onze website. Hiertoe behorende ook de inzendingen door en voor bezoekers. Ondanks onze zorg en aandacht die wij hieraan besteden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Bij het ondervinden van belediging, racisme, kwaadwillende content of ander content wat niet op onze website behoort te staan kan u melding maken. Hiervoor kunt u gebruik maken van ons contact mail formulier.